Polarisasi mengekalkan Collimator optik gentian optik Laser teleskop Takahashi

Polarisasi mengekalkan Collimator optik gentian optik Laser teleskop Takahashi

Serat collimator adalah unsur asas bagi komponen-komponen dalam talian gentian optik, ia mempunyai selitan dan kehilangan pulangan yang tinggi.

Function

Serat collimator adalah unsur asas bagi komponen-komponen dalam talian gentian optik, ia mempunyai selitan dan kehilangan pulangan yang tinggi. Pemprosesan yang unik dan berkualiti tinggi AR salutan juga membolehkan collimator ini untuk mengendalikan kuasa tinggi.

SOPOfiber boleh menyediakan singlemode dan multimode collimator dengan tiub logam atau tiub kaca, C-lens dan G-kanta disediakan untuk permintaan para pelanggan. Collimators digunakan dalam komponen optik fiber, instrumen laser dan sistem pengukuran, mematuhi standard Telcordia GR-1221-teras.

Berbekalkan pengalaman yang luas dan kepakaran, SOPO adalah terkenal sebagai salah satu pengeluar terbesar daripada polarisasi mengekalkan gentian optik laser takahashi teleskop optik collimator berkualiti tinggi dan harga rendah produk dan perkhidmatan yang cemerlang. Harap bebas untuk membeli produk-produk murah yang dibuat di China dari kilang kami.

Hot Tags: polarisasi mengekalkan gentian optik laser takahashi teleskop collimator optik pengeluar, kilang, dibuat di China, kualiti, harga rendah, murah
Barangan yang berkaitan
Hubungi Kami
SOPO Optical Communication Co., Ltd

Alamat: Zon Industri JinDiDa, Langkou Industry Pak, Jalan Dalang, Daerah Baru Longhua, Shenzhen, China

Telefon: +86-755-23124132

Perkhidmatan Faks: 86-755-23774378

E-mel: 18818523155@163.com

SOPO Optical Communication Co., Ltd
foottop